Wij zijn vandaag open tot 16:00!
Volg ons op Social Media
Facebook Twitter YouTube

 

Soester molenkoek

Ingrediënten

  • 400 g Soester molenkoekmix
  • 160 g roomboter
  • 20 g ei
  • 60 g rozijnen 
  • havervlokken

Bereidingswijze

  • boter op kamertemperatuur glad draaien
  • koekjesmix, ei en boter goed erdoor mengen
  • uitrollen tot een plak van 8 mm dik
  • vierkantjes snijden van 7 cm
  • bestrijken met ei en decoreren met havervlokken
  • 12 - 14 minuten bakken met een temperatuur van 210 ºC

De Windhond

Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00 - 16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00 - 16:00
Zondag12:00 - 16:00

Stichting



ANBI