Kruidkoek
Ingrediënten
- zakje kruidkoekmix
- 3 dl lauw water
Bereidingswijze
- kruidkoekmix vermengen met water tot een klontvrij beslag (geen lucht inkloppen)
- het beslag ca. 1 uur laten rusten (voor omzetting suiker)
- na rust doormengen
- blik goed invetten, oven voorverwarmen op 160 ºC
- afbakken in ongeveer 60 minuten op 150 ºC
- tip:
- kruidkoekmix naar smaak mengen met 50 g rozijnen, of wat (hazel)noten
De Windhond
Molenweg 30
3764 TA, Soest
info@windhond.nl
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 12:00 - 16:00 |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | 12:00 - 16:00 |
Zondag | 12:00 - 16:00 |